Huer og hatte

Vi forhandler her på Fashionland.dk mange forskellige typer herrebeklædning, blandt andet også et stort udvalg indenfor hatte. De vil kunne finde alt, lige fra strikhuer og vinterhuer, til stråhatte og kasketter. Alle hattene er fremstillet i gode materialer, og leveres i den helt rigtige kvalitet. Tag et kig i de forskellige underkategorier til...

Vi forhandler her på Fashionland.dk mange forskellige typer herrebeklædning, blandt andet også et stort udvalg indenfor hatte. De vil kunne finde alt, lige fra strikhuer og vinterhuer, til stråhatte og kasketter. Alle hattene er fremstillet i gode materialer, og leveres i den helt rigtige kvalitet. Tag et kig i de forskellige underkategorier til venstre, og find netop den type herrehat, som de ønsker dem.

Mere

Huer og hatte Der er ingen varer i denne kategori.

Underkategorier

  • Strikhuer

    Her finder du vores udvalg i strikhuer til mænd. Strikhuen er den perfekte hovedbeklædning til de kolde vintermåneder. Den holder hoved og ører kolde, er dejlig at bære og giver et pænt look. Vi har altid et stort udvalg indenfor strikhuer hjemme, i mange forskellige stilarter, farver og faconer. Derfor vil de med stor sandsynlighed, kunne finde netop den strikhue, som passer bedst til dem.

  • Stråthatte

    Her finder du vores udvalg i stråhatte og Panama hatte til mænd. Både stråhatten såvel som Panama hatten, er den perfekte hovedbeklædning til en varm sommerdag. Stråhatte og Panama hatte er utroligt stilrene, og er både giver et fedt look. Alle stråhatte og Panama hatte i vores katalog er fremstillet i gode materialer, og vil holde sig flotte i mange år frem. Se nærmere på udvalget af stråhatte og Panama hatte herunder.

  • Sommerhatte

    Køb herre sommer hatte online hos Asmussen Fashionland i Ringsted. Se de flotte sommerhatte, bøllehatte og solskygger til mænd.

  • Kasketter

    Her finder du vores udvalg i originale Flexfit kasketter. Vi har et stort udvalg af flexfit kasketter på lager, i flere forskellige, flotte farver. Flexfit kasketterne er fremstillet i gode, holdbare materialer, giver et fedt look og er behagelig, at bære. Se nærmere på vores udvalg af originale Flexfit kasketter til gode priser herunder.

  • Sixpence

    Her ser du vores udvalg i sixpence hatte. Det klassiske sixpence hatte-look holder stadigvæk den dag i dag, og har ligefrem haft lidt af en renæssance de seneste år. Hvis man går efter det stilrene look, så går man ganske simpelt aldrig galt i byen, ved at vælge en sixpence hat, som dem de finder herunder. Sixpence hattene er fremstillet i førsteklasses materialer, og vil kunne holde i mange år frem.