Herresokker

Herresokker/Herrestrømper

På denne side, samt i underkategorierne til venstre, kan de se vores store udvalg indenfor herrestrømper.

Vi forhandler lige nu strømper fra Claudio, Topeco og KT Strømpen, som alle tre er kendt for førsteklasses herrestrømper, hvor både kvalitet, holdbarhed og design går op i en højere enhed. Kræver de både bløde stoffer...

Herresokker/Herrestrømper

På denne side, samt i underkategorierne til venstre, kan de se vores store udvalg indenfor herrestrømper.

Vi forhandler lige nu strømper fra Claudio, Topeco og KT Strømpen, som alle tre er kendt for førsteklasses herrestrømper, hvor både kvalitet, holdbarhed og design går op i en højere enhed. Kræver de både bløde stoffer, lang levetid og et flot design, når de køber herrestrømper, så bør de derfor tage et nærmere kig på vores mange spændende modeller herunder og i underkategorierne.

Mere

Herresokker 4 varer

Underkategorier

 • Claudio sokker

  Claudio sokker Her finder du vores store udvalg i sokker og strømper til herrer fra Claudio, du kan se større udvalg af soker til mænd ved at klikke i menuen til venstre.

 • KT sokker

  KT herre sokker

  Her finder du vores store udvalg i sokker og strømper til herrer fra KT strømpen (Den med sommerfuglen), du kan se større udvalg af sokker til mænd ved at klikke i menuen til venstre.

 • Topeco sokker

  Her finder du et bredt udvalg af Topeco sokker i forskellige modeller. Topeco har længe været en førende producent af strømper af høj kvalitet, der er både komfortable og stilfuldt. Med op til 75% bomulds materiale, så leder Topeco sokker luften meget effektivt og tillader stoffet at ånde, hvilket gør dine fødder føler luftige.

  Strømper fra Topeco fås i forskellige modeller med løs elastik eller uden elastik, der ligger perfekt i en afslappet måde, og har en meget behagelig pasform, som gør sokken sidder på en naturlig måde fra anklen og omkring foden uden at glide ned.

  Vi har et godt udvalg af Topeco sokker i forskellige mønstre og farver, der passer både mere formelle lejligheder som hverdagsbrug. Leder du efter en sok, der er behagelig og samtidig har et moderne design, der er strømper fra Topeco et godt valg, der holder pasform og kvalitet for lang.

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4