Undertøj

Her finder du vores store udvalg i herre undertøj fra Jbs, Hammerthor og Schiesser. Vi forhandler altid tekstilvarer i førsteklasses kvalitet her på Fashionland.dk, ikke mindst når det gælder herre undertøj. Samtidigt forsøger vi altid at brede vores sortiment godt ud, så der er herreundertøj for enhver smag. Det hedder sig både de mere klassisk...

Her finder du vores store udvalg i herre undertøj fra Jbs, Hammerthor og Schiesser. Vi forhandler altid tekstilvarer i førsteklasses kvalitet her på Fashionland.dk, ikke mindst når det gælder herre undertøj. Samtidigt forsøger vi altid at brede vores sortiment godt ud, så der er herreundertøj for enhver smag. Det hedder sig både de mere klassiske typer herre undertøj, samt de mere moderne. Se nærmere på udvalget af herreundertøj herunder.

Mere

Undertøj 11 varer

Underkategorier

  • Undertrøjer

    Her finder du et bredt udvalg af undertrøjer til mænd i høj kvalitet i forskellige modeller og farver. En undertrøje er en glimrende mulighed at have på, når du enten vil have noget køligere på den, eller varmere under tykkere skjorte. Undertrøjerne er lavet af blødt og behageligt bomuld materiale, der tillader luft og trække vejret godt, hvilket gør trøjen god som træning tøj samt hverdagens undertøj.

    Vi har et godt udvalg af herreundertrøjer i modeller af forskellig art. T-shirt med lange eller korte ærmer, samt varianter uden ærmer. Med eller uden knapper og også i net-design. I en vekslende findes farveskema undertrøjer, der passer alle dine formål. Disse beklædningsgenstande er fremstillet af god kvalitet og har en god stretch og pasform gør du føler adræt og komfortabel i trøjerne. T-shirten er elegant at bære alene eller i kombination med andre tøj hele året rundt.

  • Underbukser

    Her finder du et bredt udvalg af underbukser til mænd. I forskellige størrelser og farver, er der mange muligheder for at klæde komfortabelt nederst. Afhængigt af om du kan lide lange underbukser, der går ned lidt ben eller kortere varianter, er der flere modeller at vælge imellem. Du kan vælge mellem flere farver som sort, hvid og grå, blandt andet for at matche bukser eller undertøj på en pæn måde.

    Materialer, der anvendes i disse trusser til mænd, bomuld er af god kvalitet, der ånder godt og er behagelig at have på. Så er der en fjeder i sit undertøj, så de sidder i en meget god måde og giver en behagelig pasform. Herretrusser er og tilgængelige i både tyndere slags til dem med net undertøj som lader gennem ekstra luft, men samtidig er lune at have på. At have godt undertøj er vigtig for at føle sig godt tilpas og i stand til at bevæge sig frit.

  • Tights

    Her finder du et bredt udvalg af tights til mænd. Tights er en meget god mulighed, hvis du vil have lidt længere underbenklæder, der er sidder ind langs benene i en praktisk og attraktiv måde. Tights fås i flere forskellige farver og sorter. Fra lidt løsere modeller til dem, der sidder stramt på kroppen. I farver som blå, rød, sort, hvid og andre, du kan vælge tights, der passer til din stil og matche dem med dit tøj i en pæn og elegant måde.

    Tights er lavet af materialer som bomuld, hvilket resulterer sikker på, at dit undertøj er luftig og du ikke har en følelse af indespærring. Bomuld stof er meget god at bruge, hvis du kan lide sport, eller når materialet lader luft på en behagelig måde. Tights fås i forskellige størrelser og har en elastik, der gør det muligt for undertøj får en meget god pasform samt i front som bag på.

  • Løse boxershorts

    Her finder du et bredt udvalg af løse boxershorts til mænd. Hvis du ikke er til tætsiddende undertøj så boxershorts med løse ben omkring lårene en perfekt mulighed. Løse boksershorts fås i flere forskellige farver og mønstre i forskellige størrelser, der passer godt. Hvis du ønsker at føle løs og afslappet i deres undertøj boxershorts vil give dig en meget høj komfort, så de ikke stramme benene og også er løsere på bagsiden og har også længere ben.

    Boxer shorts, der er løs i bomuld, der er af god kvalitet for at give dig den bedst mulige komfort, når det kommer til behagelighed på huden samt materialet ånder godt og give luft effektivt. I de løse boxershorts, er der også et ribben, hvilket betyder, at de er sikre og godt selv når gør hurtige bevægelser, og giver også undertøjet en god pasform. Løse boksere passer stramt til at bære under de fleste former for beklædning, som giver et godt valg, da du kan tilpasse basis af farve og mønster.

  • Lange underbukser

    Lange underbukser eller long johns til mænd, kan du købe her hos os.

    Mange mænd foretrækker den varme, lange underbukser giver i vinteren.

    Se et større udvalg af herreundertøj i menuen til venstre.

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11