Manchetknapper

Manchetknapper er en af de herre accessories, der har eksisteret i hundreder af år.

De anses for at være toppen inden herremode verden, for de mænd som altid bliver set iført deres manchetknapper.

I dag, mens de fleste mænd foretrækker bekvemmelighed i hverdag tøjet, er manchetknapper ofte forbeholdt højt drevne forretningsmænd såvel som for festtøj.

Målet med Manchetknapper

For at forstå, om manchetknapper, er du først nødt til at forstå formålet med manchetknapper.

I dag har de fleste Herreskjorter knapper til at fastgøre ærmerne på håndleddet samt man kan vælge at fjerne knapperne i manchetten og bruge sine manchetknapper i stedet. Dette gælder ikke med en med french cuff klippe, der ikke vil have knapperne men åbne ærmer.

Ærmerne skal være så fastgøres med en genstand, såsom manchetknapper, der normalt består af en knap og lukker, der bruges til at holde ærmerne sammen. Fransk cut shirts ikke har knapper på ærmerne og kræver manchetknapper.

På et tidspunkt blev alle skjorter lavet med dobbelt-machhet. Ud over at ikke have nogen måde at fastgøre ærmerne, havde disse skjorter også ikke kraver. Kraver var tilsluttet skjorten med knapper. Kraver var knyttet til den skjorte med knapper. Begge disse skikke er gået af fløjten i hensyn til moderne bekvemmelighed, da de fleste skjorter i dag kommer med kraver, selvom high-end skjorter french cuff og kræver manchetknapper for at fastgøre ærmerne.

Primitive Manchetknapper

Ironisk nok de mest primitive manchetknapper, der blev brugt i hundredvis af år siden var knapper eller bånd. Bånd blev ofte brugt som en måde at binde ærmerne sammen, eller, hvis manden var heldig, træ eller ben lavede knapper. Det blev snart moderne for mænd, der var af aristokratiet klasser til at bruge mere udsmykkede manchetknapper.

Da den industrielle revolution begyndte, blev det muligt at oprette manchetknapper fra maskine pressere. Under den senere del af 1800-tallet var det fælles for alle mænd kan bruge metal manchetknapper til at fastgøre deres skjorte ærmer.

Manchetknapper i dag

I dag er der mere behov for afslappede bekvemmeligheden i tøj, selv om nogle mænd, der er formelt klædt stadig foretrækker manchetknapper.

De har ofte en kæde, der kommer med linket, selv om knapformat manchetknapper er i øjeblikket mode i dag. Herre manchetknapper har været en stil, der har klaret testen af tid og er stadig rundt i dag for mænd, der klæder sig for succes.

Mens knap skjorter kan være hvad den gennemsnitlige mand bærer på daglig basis, vil en skjorte til manchetknapper altid være svaret for den velklædte mand .