Herresmykker

Herresmykker

Vi forhandler altid alle typer varer, til den modebevidste og velklædte mand. Det gælder naturligvis også en række smukke og stilrene herresmykker. Vi har inddelt vores kategori med herresmykker i henholdsvis manchetknapper, slipsenåle, og brystknapper. På den måde kan de nemt navigere derhen, hvor de finder præcist den type herresm...

Herresmykker

Vi forhandler altid alle typer varer, til den modebevidste og velklædte mand. Det gælder naturligvis også en række smukke og stilrene herresmykker. Vi har inddelt vores kategori med herresmykker i henholdsvis manchetknapper, slipsenåle, og brystknapper. På den måde kan de nemt navigere derhen, hvor de finder præcist den type herresmykke, som de er på udkig efter. Alle vores herresmykker er både veldesignede, og repræsenterer på bedte vis, alle de gode ting i livet. Se nærmere på vores udvalg af herresmykker i de forskellige underkategorier.

Mere

Herresmykker 53 varer

Underkategorier

 • Manchetknapper

  Manchetknapper Her finder du vores store udvalg i manchetknapper til mænd fra Philipsons, Key og Danilo. Alle tre fremstiller manchetknapper i førsteklasses kvalitet, og i både moderne og klassiske design. Hvis man skal gøre lidt ekstra ud af det til festlige lejligheder, eller til et vigtigt forretningsmøde, så gøres det ikke bedre, end med et sæt flotte og skinnende manchetknapper. Se hele vores udvalg af manchetknapper herunder.

 • Slipsenåle

  Slipsenåle

  Her finder du vores store udvalg i slipsenåle. Den klassiske slipsenål holder stadigvæk i dag, og ses overalt, lige fra møder i store virksomheder til festlige lag. Vi har herunder samlet et fint udvalg af flotte og skinnende slipsenåle, i mange forskellige, spændende design. Vil man gøre lidt ekstra ud af det, så bør man altid overveje en stilren og galant slipsenål.

 • Kjoleknapper

  Kjoleknapper Her finder du vores udvalg i kjoleknapper og brystknapper til skjorten. Se hele vores udvalg i tilbehør til smoking og kjole og hvidt i menuen til venstre.

pr. side
Viser 1 - 15 af 53
Viser 1 - 15 af 53