Løse boxershorts

Her finder du et bredt udvalg af løse boxershorts til mænd. Hvis du ikke er til tætsiddende undertøj så boxershorts med løse ben omkring lårene en perfekt mulighed. Løse boksershorts fås i flere forskellige farver og mønstre i forskellige størrelser, der passer godt. Hvis du ønsker at føle løs og afslappet i deres undertøj boxershorts vil give d...

Her finder du et bredt udvalg af løse boxershorts til mænd. Hvis du ikke er til tætsiddende undertøj så boxershorts med løse ben omkring lårene en perfekt mulighed. Løse boksershorts fås i flere forskellige farver og mønstre i forskellige størrelser, der passer godt. Hvis du ønsker at føle løs og afslappet i deres undertøj boxershorts vil give dig en meget høj komfort, så de ikke stramme benene og også er løsere på bagsiden og har også længere ben.

Boxer shorts, der er løs i bomuld, der er af god kvalitet for at give dig den bedst mulige komfort, når det kommer til behagelighed på huden samt materialet ånder godt og give luft effektivt. I de løse boxershorts, er der også et ribben, hvilket betyder, at de er sikre og godt selv når gør hurtige bevægelser, og giver også undertøjet en god pasform. Løse boksere passer stramt til at bære under de fleste former for beklædning, som giver et godt valg, da du kan tilpasse basis af farve og mønster.

Mere

Løse boxershorts Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat