Asmussen Fashionland har leveret et komplet udvalg af kvalitets tøj til mænd i Ringsted i alle aldre siden 1974. Vores butik i Sct. Hansgade er stor og overskuelig, så vi kan tilbyde et meget stort udvalg af tøj, end du vil finde nogen andre steder.

Vi tilbyder en unik service til kunder i, at vi har højt uddannet personale, der ikke er betalt provision. Deres job er at sikre, at du får præcis, hvad du vil med et minimum af besvær.

Vi er forpligtet til at levere en meget behagelig og bekvem shopping miljø for vores kunder.

Asmussen Fashionland er meget forskellig fra andre detailhandlere. Dette er ofte lyder temmelig kliché, men hvis du læse dette afsnit i sin helhed, vil du opdage, at vi tilbyder mange fordele til kunder, der er ganske enestående i detailhandel i dag.

Til dig, tilbyder Asmussen den mest bekvemme måde at shoppe for tøj. Vi har valg, værdi, service og den kvalitet, du har brug for.

Ganske enkelt, Asmussen er hemmeligheden til at se godt for mænd i alle aldre, størrelser, smag og livsstil.

Siden 1974 har Asmussen været Ringsteds lokale specialforretning indenfor herretøj, arbejdstøj og drengetøj. I 2000 startede vi vores onlinebutik på www.fashionland.dk. Som specialforretning ønsker vi altid at have den bedste viden for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt.

Har du brug for at finde os er vi nemme at finde, grundet vores centrale placering i Ringsteds hovedgade, med mere end 100 parkeringspladser inden for 100 meter.

Vi håber du nyder handle hos os.