Ekstra brede seler

Ekstra brede Eiko seler til bukser.

Du har bukserne. Hvordan vil du holde dem fra at glide ned? Prøv disse ekstra brede seler! Hvad gør dem anderledes end andre seler? Et fingerpeg er i navnet. Disse seler er 45 millimeter i bredden og 120 cm i længden, de er en robust måde at gøre en fashion statement. Bær dem under en jakke eller på egen hånd....

Ekstra brede Eiko seler til bukser.

Du har bukserne. Hvordan vil du holde dem fra at glide ned? Prøv disse ekstra brede seler! Hvad gør dem anderledes end andre seler? Et fingerpeg er i navnet. Disse seler er 45 millimeter i bredden og 120 cm i længden, de er en robust måde at gøre en fashion statement. Bær dem under en jakke eller på egen hånd. Ekstra brede seler kommer i en bred vifte af farver: sort, hvid, rød og navy blå.

Hvor vil disse seler gøre deres job? De har den traditionelle Y-formede kryds forbundet med en læder dobbelt-syet læderlap i ryggen.

Hvis du arbejder som håndværker, kan du være særligt bekymret over pålideligheden af dine seler. I så fald vil du ønsker at overveje den specialdesignede tømrer og murer seler. Ikke alene har disse seler have samme bredde og længde som de ekstra brede seler, men de har også en stærkere konsol med en tænder klip, vil lægge sikkert til linningen på dine bukser. Men da det er en fast klip, brug den kun med holdbare materialer såsom lærred, fløjlsbukser, eller denim. Udover at være tunge, tømrer og murer seler har sofistikerede tema design, der vil lade alle vide om, hvilken type håndværker de er i tjeneste! håndværker seler er sort med en sort og hvid tema motiv.

Alle disse komfortable og stilfulde seler er helt nye og klar til tjeneste. Eiko produkter, såsom disse seler, er fremstillet i Tyskland. Til en pris, denne overkommelige, kan du råd til at lade dine bukser ned?
Mere

Ekstra brede seler 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5