Pyjamas

Her på siden finder du et stort udvalg i pyjamas og nattøj til mænd. Vi forhandler et bredt sortiment i pyjamas i flere størrelser og farver. Når man køber sig noget nattøj, vil mange nok i første omgang vælge en pyjamas til mænd, som er behagelig og komfortabel. Derfor har vi sat ekstra fokus på dette, samtidigt med, at alt vores nattøj til mæn...

Her på siden finder du et stort udvalg i pyjamas og nattøj til mænd. Vi forhandler et bredt sortiment i pyjamas i flere størrelser og farver. Når man køber sig noget nattøj, vil mange nok i første omgang vælge en pyjamas til mænd, som er behagelig og komfortabel. Derfor har vi sat ekstra fokus på dette, samtidigt med, at alt vores nattøj til mænd naturligvis er fremstillet i de helt rigtige stoffer, design osv. Se hele udvalget af homewear til mænd, ved at klikke rundt i menuen til venstre.

Mere

Pyjamas 33 varer

pr. side
Viser 1 - 15 af 33
Viser 1 - 15 af 33

Pyjamassæt

Her på siden finder du udelukkende  pyjamas i sæt, altså en overdel og en underdel der passer sammen både i snit og design. Leder du i stedet efter enkelte pyjamasbukser, eller natskjorter, kan du finde disse i kategorierne til venstre. Pyjamassæt foretrækkes af mange i de koldere måneder. Derudover har vi også en kategori med korte pyjamassæt, der passer godt til de varmere måneder. Her kan mange mene, at nattøj i fuld længde måske bliver for varm. Fælles for alt tøjet i vores homewear kategori er at komforten er i højsædet, samtidigt med at tøjet stadigt er stilfuldt.  

Moderne pyjamas

Vi har en del forskelligt nattøj, der passer til mange forskellige præferencer. Nogle af vores mere moderne pyjamas er lavet i jersey (bomuld), og har en overdel med et snit som en langærmet t-shirt. Her skal overdelen trækkes over hovedet, da der ikke er nogle knapper i.

Klassiske pyjamas

Udover det mere moderne nattøj til mænd har vi et stort udvalg af lækre og stilfulde klassiske pyjamas. Overdelen på disse ligner til dels helt klassiske skjorter. De er udstyret med både krave og knapper, og sidder ofte løsere om kroppen end de mere moderne jersey-pyjamas gør det. Langt det meste af vores nattøj er lavet i bomuld, og dette gælder også disse klassiske pyjamas. Både vores mere klassiske og moderne nattøj findes i mange forskellige designs, både ensfarvede og mønstrede.