Badekåber

Her på siden kan du se vores store udvalg af morgenkåber, badekåber og hyggekåber til mænd. I sortimentet finder du rigtig mange forskellige designs, farver og størrelser, og der er altså noget for enhver smag, årstid og lejlighed. Hvilket design og farve du vælger, afhænger naturligvis udelukkende af din personlige smag. Det er dog også vigtigt...

Her på siden kan du se vores store udvalg af morgenkåber, badekåber og hyggekåber til mænd. I sortimentet finder du rigtig mange forskellige designs, farver og størrelser, og der er altså noget for enhver smag, årstid og lejlighed. Hvilket design og farve du vælger, afhænger naturligvis udelukkende af din personlige smag. Det er dog også vigtigt at tænke over hvilket materiale din morgenkåbe skal være i, så den også ender med at passe til dine behov.

Mere

Badekåber 18 varer

pr. side
Viser 1 - 15 af 18
Viser 1 - 15 af 18

Materialer

Vi har morgenkåber i en del forskellige materialer her på siden. Hvilke materiale der vil være bedst for dig, afhænger af hvad du særligt vil bruge din kåbe til. De fleste af kåberne i vores sortiment er lavet i bomuld, enten helt eller delvist. Disse morgenkåber er fantastisk bløde, og fungerer også godt som badekåber, da de både luner godt og absorberer vand.

Vi har også morgenkåber i vasket uld, der altså både består af bomuld og uld. Disse er dejligt bløde, og samtidigt varmer de særligt godt på grund af ulden.

Til slut har vi et udvalg af morgenkåber i satin. Disse er ikke ret varme, men til gengæld dejligt glatte og luftige at have på. Disse er perfekte til dig der bruger meget af din tid under varmere himmelstrøg, eller bare gerne vil have en morgenkåbe der egner sig særligt godt til ferier. Morgenkåber i satin fylder nemlig ikke ret meget når de er foldet sammen, og er derfor ideelle i en kuffert.

Morgenkåber fra Fashionland

Fælles for alle morgenkåberne i vores sortiment er, at de er i absolut topklasse, hvad angår både kvalitet og design. Netop en morgenkåbe skal være ekstra komfortabel at have på, da den ofte bæres tæt på huden og i afslappede situationer. Du være sikker på, at alle vores morgenkåber, badekåber og hyggekåber er meget behagelige og holder længe.