Tights

Her finder du et bredt udvalg af tights til mænd. Tights er en meget god mulighed, hvis du vil have lidt længere underbenklæder, der er sidder ind langs benene i en praktisk og attraktiv måde. Tights fås i flere forskellige farver og sorter. Fra lidt løsere modeller til dem, der sidder stramt på kroppen. I farver som blå, rød, sort, hvid og andr...

Her finder du et bredt udvalg af tights til mænd. Tights er en meget god mulighed, hvis du vil have lidt længere underbenklæder, der er sidder ind langs benene i en praktisk og attraktiv måde. Tights fås i flere forskellige farver og sorter. Fra lidt løsere modeller til dem, der sidder stramt på kroppen. I farver som blå, rød, sort, hvid og andre, du kan vælge tights, der passer til din stil og matche dem med dit tøj i en pæn og elegant måde.

Tights er lavet af materialer som bomuld, hvilket resulterer sikker på, at dit undertøj er luftig og du ikke har en følelse af indespærring. Bomuld stof er meget god at bruge, hvis du kan lide sport, eller når materialet lader luft på en behagelig måde. Tights fås i forskellige størrelser og har en elastik, der gør det muligt for undertøj får en meget god pasform samt i front som bag på.

Mere

Tights 3 varer

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3