Fashionland.dk
Sleipnersvej 17
4100  Ringsted

TLF. 28 18 30 87

Email - info@fashionland.dk

Cvr nr. 419 192 13

Handels- og leveringsbetingelser

gældende fra 23.8.2005 (ændringer 07.06.2014)

Firmainformationer
www.fashionland.dk

Fashionland.dk
Sleipnersvej 17
4100  Ringsted
Tlf: 28 18 30 87
E-mail:

CVR-nr.: 419 192 13
Etableringsår: 1974

Levering og leveringsomkostninger
Vi sender normalt samme dag, hvis ordren er afgivet inden klokken 16.

Fast ekspeditionsgebyr på 38,- kroner.

Vi trækker først pengene når vi afsender din bestilling.

Levering foregår normalt via Post Danmark. Vi sender en e-mail med besked når varen sendes og hvornår du kan forvente at modtage den.

Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 4 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail.

Levering uden for Danmark
Ved leveringer udenfor Danmark, pånær Grønland tages et fast ekspeditionsgebyr på 59,- kroner.

Til Grønland kan der forekomme fragtomkostninger ved tungere varer. Den præcise fragtomkostning beregnes ud fra forsendelsens størrelse/vægt. Ved bestillinger som skal leveres udenfor Danmark, fremsendes speciel ordrebekræftelse pr. e-mail med angivelse af fragtomkostning og leveringsmåde. Denne ordrebekræftelse skal bekræftes før ordren ekspederes.

Betaling

Vi modtager betaling via Dankort og ved forudbetaling via bank.

Ved betaling ved kontooverførsel bedes beløbet indsat på vores konto 5148 1020306 med angivelse af bestillingsnummeret.

Vi tager modtager også betalingskort fra Visa og Mastercard samt MobilePay.

Ved bankoverførsel fra udlandet betaler køber overførselsgebyrer.

vi har

Kontohaver: FASHIONLAND
IBAN: DK4930003212369446
BIC/SWIFT: DABADKKK

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer; agvigelser fra det skrevne samt det viste billede.

Fortrydelse & reklamation
Du har 21 dages fortrydelsesret, og hvis du fortryder et køb returnerer du blot varen til os i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Herefter refunderer vi din betaling for varen. 

Udpakket undertøj og sokker tages af hygiejniske årsager ikke retur.

Refundering af betalingen sker normalt indenfor 2-3 dage efter vi har modtaget varen som beskrevet ovenfor. Ved returnering bedes du først kontakte os pr. mail eller telefon for at få et returnr. Ved returnering indenfor fortrydelsesretten betaler du selv forsendelsesomkostninger.
Hvis ikke andet er oplyst har du 2 års reklamationsret på varer købt hos os. Ved reklamation indenfor reklamationsperioden, eller som er defekt eller mangelfuld ved modtagelse bedes du straks kontakte os pr. mail eller telefon. Ved fremsendelse af vare med reklamation skal du vedlægge kopi af faktura samt kort beskrivelse af fejl/mangel.

Når vi har modtaget varen vil vi indenfor 3-5 arbejdsdage give besked pr- e-mail om hvorvidt varen bliver erstattet med ny vare, eller om den kan repareres.

Send aldrig en vare retur uden forudgående aftale herom. Vi forbeholder os retten til at nægte modtagelse for en vare som er returneret uden aftale.

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger du afgiver til FASHIONLAND.DK i forbindelse med købet videregives på ingen måde til trediepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos FASHIONLAND.DK.
I forbindelse med den elektroniske betaling lagres ingen konto eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via Easyflow Gateway betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter foreskrifter fra PBS.

Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefonnr. og e-mail er nødvendige for at sende varen og kommunikere elektronisk med dig. Telefonnr. benyttes som dit unikke kundenr. Disse oplysninger gemmes som minimum i garantiperioden. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

Sikkerhed ved online betaling
Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulige sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din kontoog du ikke kender til denne betaling, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.


Du kan læse mere om onlinekøb, betaling og sikkerhed på følgende sider:

PBS: www.betaling.dk
Forbrugerrådet: www.fbr.dk
Forbrugerrådet: www.forbrugersikkerhed.dk
Forbrugerstyrelsen: www.fs.dk
Forbrugerstyrelsens karakterbog: www.net-tjek.dk
Forbrugerinformation: www.fi.dk

Hvis du har spørgsmål vedr. køb og betaling er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Til inspiration er her yderligere to nyttige link.

Forbrugerombudsmandens hjemmeside om e-handel
www.net-tjek.dk

Forbrugerrådets og FDIH's hjemmeside om sikkerhed på nettet. www.forbrugersikkerhed.dk.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. I fald det ikke lykkes og at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk