Underbukser

Her finder du et bredt udvalg af underbukser til mænd. I forskellige størrelser og farver, er der mange muligheder for at klæde komfortabelt nederst. Afhængigt af om du kan lide lange underbukser, der går ned lidt ben eller kortere varianter, er der flere modeller at vælge imellem. Du kan vælge mellem flere farver som sort, hvid og grå, blandt a...

Her finder du et bredt udvalg af underbukser til mænd. I forskellige størrelser og farver, er der mange muligheder for at klæde komfortabelt nederst. Afhængigt af om du kan lide lange underbukser, der går ned lidt ben eller kortere varianter, er der flere modeller at vælge imellem. Du kan vælge mellem flere farver som sort, hvid og grå, blandt andet for at matche bukser eller undertøj på en pæn måde.

Materialer, der anvendes i disse trusser til mænd, bomuld er af god kvalitet, der ånder godt og er behagelig at have på. Så er der en fjeder i sit undertøj, så de sidder i en meget god måde og giver en behagelig pasform. Herretrusser er og tilgængelige i både tyndere slags til dem med net undertøj som lader gennem ekstra luft, men samtidig er lune at have på. At have godt undertøj er vigtig for at føle sig godt tilpas og i stand til at bevæge sig frit.

Mere

Underbukser 19 varer

pr. side
Viser 1 - 15 af 19
Viser 1 - 15 af 19

Materialer

Dét materiale der bliver brugt i langt de fleste af underbukserne, er bomuld. Bomulden er af god kvalitet, og den er åndbar og meget blød at have på. Derudover er der elastik i underbukserne, så de sidder godt tæt til kroppen og giver en behagelig pasform. Herretrusser er også tilgængelige i tyndere materiale (net) som lader ekstra luft komme igennem underbukserne, men samtidig holder dig lun. At have godt undertøj er vigtig for at føle sig godt tilpas og være i stand til at bevæge sig frit.

Modeller

I denne kategori af underbukser har vi en del forskellige modeller at vælge imellem. Alle modellerne har forskellige benlængder. Vi har fx. her et udvalg af helt benløse trusser. Derudover kan du finde underbukser med ben i lidt varierende længder - nogle der går ganske lidt ned på låret, og nogle der dækker lidt mere af låret. Hvilke modeller du vælger at købe afhænger udelukkende af din personlige præference. Derudover kan det også være en fordel at variere hvilke model du går med, afhængigt af årstiden. Modellerne med de længere ben er for mange de mest behagelige at have på i de kolde måneder, mens trusserne for mange er at foretrække om sommeren.

Andre underbukser

Udover det udvalg af underbukser du finder på denne side, har vi faktisk et endnu bredere udvalg af underbukser. Du finder alle vores andre underbukser i menuen til højre. Her kan du bl.a. Finde et stort udvalg af praktisk termoundertøj til de kolde vintermåneder. Du finder også et udvalg af lange underbukser, og forskellige andre underbukser, både boksershorts og tights. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af undertrøjer, samt andet homewear.