Mest solgte

Producenter

Tilbud

Varer fra Elkjær

Elkjær Strik ligger i Sunds ved Herning og blev etableret i 1951 og producerer kvalitetsprodukter i klassisk og moderne stil til herrer.

Hos Elkjær strik finder man tøj til enhver mand. Som et lysende eksempel på den stolte danske tradition opbygger firmaet sine kollektioner efter smagfulde principper, hvor kvaliteten skal være høj, imens prisen holdes lav. Man finder hovedkvarteret for Elkjær strik i byen Sunds, der ligger tæt ved den midtjyske hovedstad Herning. Det er herfra, der to gange årligt udsendes nye kollektioner. Disse holdes altid up to date med de nyeste trends uden, at der gås på kompromis. Kollektionernes klasse kan ses ved, at Elkjær ikke blot som mange af konkurrenter kun sælges i Danmark, men at de derimod nydes i det meste af Europa.

Foruden traditionelt strik kan du hos Elkjær strik også finde en lang række af andre produkter. Du kan altså ud over noget som stilrigtige pullovers, slipovers og endda t-shirts, sweatshirts strikjakker. Alt dette fås i mange forskellige slags design, hvor du kan være sikker på, at der er noget efter din smag. Der er både eksempler på det mest klassiske og på det mest moderne – hvor alt er til helt igennem konkurrencedygtige priser.

Kort sagt tilbyder Elkjær alt det der er at finde, der skal til for at afrunde det lidt mere galante og stilede look, mange i dag mere og mere går efter. Her er det nødvendigt at benytte sig af noget ”ekstra” i forhold til bare det sædvanlige. Man finder også både arbejdstøj og tøj i ekstra store størrelser. Ved arbejdstøjet får du varer, der kan holde til at blive brugt uden, at du behøver at bekymre dig, og ved ekstra store størrelser kan du finde tøj af lækker kvalitet, som stadig passer helt rigtigt.

Elkjær strik har også tøj til andet end mænd. Du finder nemlig kollektioner rettet mod drenge, hvor varerne bliver holdt i en yngre stil.

Mere
Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11