Mest solgte

Producenter

Tilbud

Varer fra Ambassador

Ambassador since 1867 -

Er et dansk mærke, som producerer pyjamas, badekåber og morgenkåber til mænd

Køb Ambassador pyjamas her

Køb Ambassador morgenkåber her


Ambassador siden 1867


Året er 1867. I årtier har Danmark oplevet en kulturel og industriel udvikling hælde over grænsen fra det sydlige Europa. En opfindsom dansk virksomhed blev inspireret af det sydlige mode og begynder fremstilling af kvalitets pyjamas for danskerne.

Den pyjamas kaldes Ambassador der meget hurtigt er blevet et pålidelig og etableret mærke for danskere, der hurtigt omfavner de bekvemmeligheder der er i pyjamas. I dag er navnet "Ambassador since 1867" - et navn, der virkelig signalerer erfaring, og hvis mærke er blevet en forankret del af den danske pyjamas kultur.

Ambassadør et mærke, der tænker innovativt og designer produkter af super kvalitet til mænd i alle aldre. Deres produkter er designet og produceret med stor respekt for kvalitet og pasform hvilket betyder, at elegant design går hånd i hånd med unikke og behagelige materialer.

Pyjamasen - Et klassisk hit


Ambassador's sortiment af produkter bliver designet med respekt for den klassiske sydeuropæiske tradition, ifølge hvilken en let og klassisk pyjamas er et absolut must i enhver garderobe blandet med den skandinaviske stil kysk og minimalistisk snit. I Danmark pyjamas er ofte forbundet med total afslapning, indendørs hygge, en knitrende pejs og varme drikke i familiens skød.

I en række tilfælde er pyjamasen blevet hypet af succesfulde pop kulturelle succeser som det danske "Far til Fire" familie film og den populære amerikanske sitcom "Mad Men", hvor den elegante halvtredserne stil er placeret på den globale mode dagsorden, hvor klassisk pyjamas er allerede en fast del af påklædning.

Ambassadors sortiment af produkter byder på alt fra klassiske pyjamas, natskjorter af de mest lækre bomuld, satin og poplin til badekåber af de fineste velour og elegante morgenkåber af udsøgte bomuld.


Rækken af produkter bliver løbende udvidet og optimeret, og de traditionelle nedskæringer fortsætter sæson efter sæson i betragtning af trends og tendenser, men altid respekterer det klassiske look. Med modens konstante forandring er det afgørende at fortsætte med at udvikle den klassiske nattøj til at matche efterspørgslen.

Mere
pr. side
Viser 1 - 15 af 38
Viser 1 - 15 af 38